Το TIS-WEB είναι τώρα VDO Fleet

Έξυπνες λύσεις διαχείρισης δεδομένων

ΕΙΜΑΣΤΕ VDO FLEET

Εδώ και δεκαετίες, ασχολούμαστε με την παραγωγή ταχογράφων, τη διαχείριση δεδομένων ταχογράφων και την αρχειοθέτηση δεδομένων για να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά και να αποκτήσουμε τη γνώση που μπορούμε να λέμε με υπερηφάνεια ότι έχουμε σήμερα, εξυπηρετώντας πάνω από 20.000 πελάτες. Οι υπηρεσίες μας και οι λύσεις των συνεργατών μας αναπτύσσονται για να διευκολύνουν και να υποστηρίζουν τις προκλήσεις της καθημερινότητας ενός διαχειριστή στόλου – πάντα με επίκεντρο τη συμμόρφωση με τις εθνικές και ευρωπαϊκές νομικές απαιτήσεις. Ήρθε η ώρα να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες εργασίας σας και να αυτοματοποιήσετε τη ρουτίνα σας. Η VDO Fleet είναι εδώ για να σας προσφέρει τη λύση για την επιτυχή διαχείριση και βελτίωση του στόλου επαγγελματικών οχημάτων σας.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ TIS-WEB®

Η καθημερινή ζωή ενός οδηγού με το TIS-Web®

ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

TIS-WEB® DMM 5.0

TIS -WEB MOTION

ΒΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ TIS-WEB

Σεμινάρια TIS-Web

Αν προτιμάτε να δείτε τις πιο σημαντικές λειτουργίες, συμβουλές και κόλπα σε ένα επεξηγηματικό βίντεο, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ακολουθίες βίντεο εδώ για να πάρετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

ΒΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ TIS-WEB

Εγχειρίδιο χρήσης TIS-Web

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με τη χρήση του TIS-Web. Στο εγχειρίδιο TIS-Web μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη λήψη, την αρχειοθέτηση και την ανάλυση. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε νέους οδηγούς, να δημιουργείτε αναφορές και πολλά άλλα.

Μενού